Αποφαση για διεξαγωγη εκδηλωσεων εντος του χωρου της Μαρινας

Ανακοίνωση σχετικά με τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την πολιτική της ΔΑΕΑΝ για διεξαγωγή εκδηλώσεων εντός του χώρου της Μαρίνας

 

Αγαπητοί μας φίλοι, συνδημότες & πελάτες της Μαρίνας Αγίου Νικολάου.

Έχοντας ως κύριο μέλημά μας την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη με απόλυτο σεβασμό τους προβληματισμούς και τα αιτήματά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι σχετικά με το παρόν ζήτημα θα διασφαλίσουμε την ύπαρξη των παρακάτω:

 

  1. Οποιαδήποτε ενέργεια δρομολογηθεί προς υλοποίηση είναι ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΔΑΕΑΝ και έχει σταλεί για τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του Δήμου Αγίου Νικολάου.
  2. Τα ωράρια κοινής ησυχίας βάσει νόμου θα τηρούνται με απόλυτη συνέπεια και αυστηρότητα.
  3. Ο χώρος και οι παροχές της Μαρίνας είναι μελετημένα ώστε να παρέχονται υπηρεσίες και να φιλοξενούν πάνω από 1.000 άτομα. Οπότε αν φιλοξενηθεί γαμήλια εκδήλωση με 250 άτομα, μαζί με 100 άτομα (το μέγιστο διαμένοντες σε σκάφη), δεν αναμένεται να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στα λουτρά. Υπάρχει θετική εμπειρία από προηγούμενες επιτυχημένες εκδηλώσεις, με συναυλίες και άλλες συγκεντρώσεις αντίστοιχου αριθμού ατόμων στον ίδιο χώρο.
  4. Προτού λάβει χώρα οποιαδήποτε εκδήλωση, όπως είθισται να γίνεται, θα έχει επικοινωνηθεί πρώτα με ανακοίνωση για όλους τους φιλοξενούμενους και τους μόνιμους κατοίκους. 
  5. Οι συμβαλλόμενοι που θα διεξάγουν την εκδήλωση είναι υπεύθυνοι να φροντίζουν για την καλή λειτουργία, καθαριότητα του χώρου και των WC, με το απαραίτητο προσωπικό κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εκδήλωσης, πέραν του προσωπικού της ΔΑΕΑΝ..
  6. Αποτελεί ευθύνη του διοργανωτή της εκδήλωσης για τη λήψη όλων των κατά το νόμο απαιτούμενων εγκρίσεων και την τήρηση των όπως και του πρωτοκόλλου λόγω των συνθηκών της πανδημίας λόγω Covid-19
  7. Θα υπάρχει επιπλέον βάρδια υπαλλήλου ελλιμενισμού σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του διοργανωτή της εκδήλωσης, ώστε να διασφαλιστεί ότι δε θα υπάρχει πρόσβαση των καλεσμένων στις πλωτες και στο χωρο διαχείμασης. 

 

Πέραν των παραπάνω κανόνων και επισημάνσεων που θα τηρηθούν σε κάθε περίσταση χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, θα βοηθηθεί σημαντικά η αύξηση των εσόδων για την εύρυθμη λειτουργία όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών από τη ΔΑΕΑΝ και τη διατήρηση των χαμηλών τελών ελλιμενισμού.

 

Υπάρχει σχεδιασμός για μελλοντική βελτίωση της ασφάλειας της μαρίνας, με την εγκατάσταση ενός συστήματος ελεγχόμενης πρόσβασης, στην πύλη εισόδου κάθε πλωτής και παροχής σύνδεσης διαδικτύου.

 

Μιχάλης Φαρσάρης 

Πρόεδρος ΔΑΕΑΝ

Recent Posts
τεπαη