Trailers στη Μαρινα και χρεωσεις: Τροποποιηση τιμολογιακης πολιτικης

Στον Άγιο Νικόλαο, την 23η του μήνα Ιουνίου του έτους 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα  12:00μ.μ έγινε Τακτική Συνεδρίαση – Τηλεδιάσκεψη της ανώνυμης εταιρείας με την  επωνυμία Δ.Α.Ε.Α.Ν., που ιδρύθηκε με το υπ’ αριθμ. 4361/03-04-2009 συμβόλαιο της  συμβολαιογράφου Σοφίας Πόθου – Φετφατσίδη και εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ.  10793/07-04-2009 απόφαση του Νομάρχη Λασιθίου και που δημοσιεύτηκε στο υπ’  αριθμ 2692/10-04-2009 Φ.Ε.Κ. (Τεύχος Ανωνύμων Εταιρειών και Εταιρειών  Περιορισμένης Ευθύνης), μετά από πρόσκληση του Προέδρου της εταιρείας κ. Φαρσάρη  Μιχαήλ αφού ειδοποιήθηκαν κάθε ένα μέλος χωριστά, συνήλθαν, τα διορισθέντα με τις  υπ’ αριθμ. 312/25-09-2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου & 153/15-10-2019 ,  μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο, στην παρούσα συνεδρίαση.  

Ο Πρόεδρος εισηγήθηκε το 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορά την  «Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με την υπ΄αριθμ. 1157/2021  επιστολή της Δ & Η ΑΛΤΣΙΑΔΗ Ο.Ε. » και ενημέρωσε τα παρόντα μέλη ότι δόθηκε σε  όλους τους πελάτες μας για τα εγκαταλελειμμένα τρέιλερ που βρισκόταν στον χώρο της  Μαρίνας και ότι θα πρέπει να απομακρύνουν οι ιδιοκτήτες σε εύλογο χρονικό διάστημα  του διαφορετικά θα πρέπει να τα χρεώσουμε.  

Με αφορμή αυτού ο κ. Αλτσιάδης έστειλε την παραπάνω επιστολή όπου ζητάει τα  τρέιλερ που έχει ανήκουν στα επαγγελματικά σκάφη που ελλιμενίζει στην Μαρίνα . 

Συνεχίζοντας πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη ότι σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική  της Μαρίνας τα τρέιλερ που παραμένουν στη στεριά χρεώνονται με 3 € ημερησίως.  

Εισηγούμαι την τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής και πιο συγκεκριμένα  μηνιαία χρέωση για τρέιλερ και μπαγκαζιέρες, η χρέωση να γίνει 30€ ανεξαρτήτως  μήκους και να διατηρηθεί η υπάρχουσα ημερησία χρέωση στα 3€ για το διάστημα  μικρότερο του μηνιαίου.  

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση στην οποία πήραν το λόγο όλα τα παρόντα μέλη. Το  Διοικητικό Συμβούλιο, αφού άκουσε τον Πρόεδρο,  

Αποφασίζει ομόφωνα:  

Την τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής όσον αφορά την χρέωση των τρέιλερ  και πιο συγκεκριμένα:  

Α) η μηνιαία χρέωση για τρέιλερ και μπαγκαζιέρες, η χρέωση να γίνει 30€  ανεξαρτήτως μήκους και  

Β) να διατηρηθεί η υπάρχουσα ημερησία χρέωση στα 3€ για την παραμονή των  τρέιλερ σε διάστημα μικρότερο του μηναίου.  

Recent Posts