2η Έκθεση Υachting & Θαλασσίου Τουρισμού Expo yachting Crete 2023, 12-14 Μαΐου 2023

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  

2η Έκθεση Υachting & Θαλασσίου Τουρισμού
Expo yachting Crete 2023, 12-14 Μαΐου 2023   

Άγιος Νικόλαος, 13/02/2023

Ξεκίνησαν σε εντατικότερο ρυθμό οι προετοιμασίες για την Expoyachting Crete 2023, την 2η Έκθεση για το Yachting και το Θαλάσσιο τουρισμό που θα διεξαχθεί από 12 έως 14 Μαΐου στην Μαρίνα του Αγίου Νικολάου. 

Στόχος είναι η προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού σε μια από τις πιο οργανωμένες μαρίνες του νησιού, στην καρδιά της τουριστικής πόλης του Αγίου Νικολάου. Η Έκθεση αποσκοπεί στη σύναψη εμπορικών σχέσεων μεταξύ επισκεπτών, εκθετών και φορέων που θα παρευρεθούν, ευελπιστώντας σε ανταποδοτικά οφέλη για όλα τα μέρη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσες εταιρείες δραστηριοποιούνται στον τομέα υπηρεσιών και πώλησης σκαφών αναψυχής και θαλάσσιων σπορ, ιστιοπλοΐας, καταδύσεων και πολλών ακόμα δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον κόσμο της Θάλασσας.

Η 2η Έκθεση Yachting & Θαλάσσιου Τουρισμού αυτή τη χρονιά εμπλουτίζεται με παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ομιλίες παρουσιάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τον θεσμό.  

Τόσο από τον διοργανωτή φορέα της έκθεσης, την αναπτυξιακή εταιρία του Επιμελητήριου Λασιθίου, όσο και από τους συν-διοργανωτές φορείς δηλ. την Περιφέρεια Κρήτης και την ΔΑΕΝ (Δημοτική Εταιρία Δήμου Αγ. Νικολάου), εκφράζονται αισιόδοξα μηνύματα για μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.expoyachtingcrete.gr / rpateraki@gmail.com

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ρένα Πατεράκη / 6946 337054 – Βιβή Χρυσοφάκη / 6944 180374

Recent Posts